Zomaar een kiek uit Scheveningen: het Kurhaus in zwart-wit

19 jun 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Het Kurhaus in zwart-wit.

De laatste tijd ben ik bezig met zwart-wit fotografie en probeer vaak foto’s om te zetten van kleur naar zwart-wit. Ook op deze foto vrijdag ben ik op zoek gegaan in mijn archief naar een foto die ik kan omzetten. Mijn oog viel op een eenvoudige foto van de voorkant van het Kurhaus in Scheveningen.

Zwart-wit omzetting met Silver Efex

Eerder schreef ik in mijn blog hoe ik met software probeer om mooie zwart-wit foto’s te maken waarbij je het ouderwetse “zwart-wit gevoel” weer terugkrijgt. En zo af en toe probeer ik het weer om een, op het eerste gezicht, normale foto om te zetten naar een zwart-wit foto. Iedere keer weer ben ik benieuwd naar welke beleving of indruk je krijgt als je de omzetting doet.

 

Je krijg een heel andere beleving bij de foto toch?!?

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts