Waarom niet midden op het plein Facetimen met een collega?

4 dec 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Het is voor mij weer even geleden dat ik op straat wat foto’s heb gemaakt. Nu ik weer een flinke telelens in de tas heb zitten ben ik er toch weer opuit gegaan. In Delft op de markt kwam ik deze dame tegen die op een bankje in het zonnetje zat te bellen met een collega.

wpid5285-RAD-20151204-0213-Edit.jpg

Je trekt gewoon je Macbook uit je tas, doet je oordopjes in en belt erop los. Een klein stukje verderop zat een man onder het beeld van Hugo de Groot ook even te genieten van een cigarette en waarschijnlijk het zonnetje. Hij nam een grote haal aan zijn cigarette en op het moment dat hij uitblies zag hij me staan. “Klik!”.

wpid5289-RAD-20151204-0212-Edit.jpg

Beide foto’s zijn gemaakt met de Fuju X-T10 met de XC 50-230mm lens @ 230mm, f/8.0 ISO1250. Het is wel een hele luie manier om het straatleven van afstand vast te leggen.

Binnenkort meer foto’s die ik heb geschoten met deze camera. Als je wilt weten wat ik momenteel nog meer in de tas heb zitten, klik dan even hier.

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts