Een snelle ronde Den Haag-by-night

16 apr 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Ik heb er al eens eerder over geschreven dat de Ypenburger plas een prima uitvalsbasis is om in Den Haag het mooi avondlicht te fotograferen. Zoals op zoveel plaatsen is het licht hier iedere avond anders. Als ik snel een nieuwe foto wil maken en weinig tijd heb, beland ik vaak aan deze plas. In dit artikel de foto’s van een avondshoot van afgelopen week.

Den Haag by night

Zeker nu de dagen weer wat langer worden lukt het vaker om na het werk nog snel even op de fiets te stappen om het blauwe uur mee te pikken. Zo ook afgelopen week: statief in de fietstas, fotorugzak achterop en snel even naar de Ypenburger plas.

Ik wilde graag wat nieuwe HDR bron foto’s maken om ’s avonds weer achter de Mac te kunnen kruipen om ze samen te voegen tot een mooie HDR plaat. Af en toe heb je gewoon de drang om nieuw materiaal te schieten en zijn je duizenden foto’s, die op je PC staan, niet meer voldoende. Hup, naar buiten en fototoestel mee.

Hieronder zie je de bewerkte foto’s die het tot de eindstreep hebben gehaald.

 

Den Haag wordt wakker

Ik heb de binnenstad van Den Haag gefotografeerd op een hele vroege zondagmorgen. Dat heeft ook zeer verrassende foto’s opgeleverd. Klik hier voor de foto’s van een stad die wakker wordt.

wpid3751-RAD-20150104-1110773-Edit2-Edit.jpg

 

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts