Richarddijkstra.nl staat aan!

9 feb 2014 | Sociale media | 4 reacties

Hallo wereld!

Zeg dat wel…..Hallo wereld!

Ik heb er lang over moeten doen, om toch eindelijk ook een stek te veroveren op internet. Internet is ontstaat in 1969 in de vorm van ARPAnet, maar ik heb er tot 2014 (maar 45 jaar!) over moeten doen om ook zelf een website op internet te zetten.

Zowel het systeem (WordPress) als het fenomeen (delen van informatie) moet allemaal nog erg wennen. Deze website heb ik enerzijds opgezet om mijn foto’s te kunnen delen en anderzijds als een eigen internet experiment.

De komende tijd ga ik me verder verdiepen in:

 1. Fotografie. Het vakgebied van de fotografie in de breedste zin van het woord.
 2. Bloggen en Wordpress. Hoe maak je een succesvolle blog en wat levert je dat op?
 3. De impact van social media. Wat doet het actief gebruiken van social media met je?

Wellicht ga ik bij die zoektocht uiteindelijk wel gebruik maken van deze site om per categorie mijn bevindingen te delen. Wie weet….

4 Reacties

4 Reacties

 1. Dave Zuuring

  Erg leuk, eerste wat in me opkomt = ‘lotgenoot’ 🙂

  Antwoord
  • Richard Dijkstra

   Dank je @davezuuring:disqus . Wij zijn blijkbaar “lotgenoten”, maar op welk vlak?

   Antwoord
   • Dave Zuuring

    Simpel fotografie, bloggen, delen, experiment… mooie site…. interessant thema gekozen werk zelf nog met een free thema (check nldazuu.com) vind metname de grote foto’s gaaf en de opbouw van alles….

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Het is stil, maar het blog bestaat nog! - Richard Dijkstra - […] ik startte met mijn website in februari 2014 schreef ik in mijn eerste post dat ik over 3 onderwerpen…
 2. Dit is waarom mijn blog een andere wending krijgt - Richard Dijkstra - […] is hier allemaal begonnen op 9 februari 2014 en de snelle rekenaar weet dan dat mijn site ruim 6…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts

Nieuwe website voor spiegelloos.nl: magazine style

Nieuwe website voor spiegelloos.nl: magazine style

Enkele weken geleden heb ik in een post al aangekondigd dat ik met een nieuw initiatief bezig was. Ik schrijf hands-on reviews van systeemcamera’s en de bijbehorende lenzen en doe dit samen met Foka Superstore uit Rotterdam. De website Spiegelloos.nl heb ik gisteren in een nieuw jasje gestoken en zal in deze post kort uitleggen wat er achter de site zit.

Lees meer