De features: het maakt e-mail afhandelen gewoon simpeler

4 sep 2015 | Sociale media | 0 Reacties

Ik heb het in een eerder artikel in deze serie al aangegeven: op een andere manier omgaan met je e-mail gaat het leven simpeler maken. In dit derde artikel zal ik een aantal handige features van INBOX van Google laten zien die mij enorm geholpen hebben in het productiever worden in het dagelijkse leven.

Het maakt e-mail afhandelen gewoon simpeler

E-mail is een vorm van “stuff” die dagelijks op je afkomt. Dit stuff veroorzaakt altijd onrust in het hoofd, aangezien je met alle zaken die je ontvangt of bedenkt altijd een actie moet doen. het kan heel klein zijn (niet vergeten!) of heel groot (order uitwerken), maar je moet altijd iets doen. Hoe makkelijk zou het niet zijn dat je al je reminders op één plek kon bewaren en dan ook nog eens in je e-mail client en naast al je andere stuff. INBOX van Gmail!

Schermafbeelding 2015-09-04 om 16.29.45

Daarnaast is Inbox by Gmail in staat om al jouw belangrijkste categorieën bij elkaar op te nemen in één overzicht. Alle reclame, aankopen en reisinformatie bij elkaar.

Schermafbeelding 2015-08-31 om 17.43.09

En als je nou vandaag niet al je afspraken en taken af kunt maken, of je wilt gewoon op een ander moment in de tijd herinnerd worden aan een actiepunt, dan kun je de mails en herinneringen “snoozen”. Swipe hiervoor eenvoudig over het item en de snooze knop verschijnt.

Schermafbeelding 2015-09-04 om 16.30.27

Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn e-mails, stuff en herinneringen in één handig overzicht bij elkaar heb en ik merk nu al dat het afhandelen van de acties veel eenvoudiger gaat dan voorheen. Daarnaast ben ik ook niet meer zo bang om zaken te vergeten, want ik weet gewoon dat INBOX op het juiste moment ervoor zorgt dat ik een vriendelijke reminder krijg.

Als laatste nog een voorbeeld van mijn INBOX van zojuist in de browser en van de iPhone.

Schermafbeelding 2015-09-04 om 16.37.34

IMG_3544

Het rode plusje rechts onderin, of in de browser het rode pennetje geeft je meteen toegang tot de meest gemailde personen of instanties en heeft ook de optie ingebouwd om daar meteen een reminder voor jezelf in te voeren.

Ik gebruik INBOX van Gmail nu ruim 2 weken en ben nog steeds enthousiast over het gebruiksgemak, de eenvoud en de makkelijke interface. En zoals ik al eerder aangaf, ben ik nu ook niet bang meer dat ik ooit nog wat ga vergeten. Wil je het hele verhaal van Google lezen? Klik dan even hier. Happy INBOX-ing!

Navigeer binnen de serie<< Ik kijk nu anders naar de overvolle inbox van INBOX

0 Reacties

0 reacties

Gerelateerde posts

Nieuwe website voor spiegelloos.nl: magazine style

Nieuwe website voor spiegelloos.nl: magazine style

Enkele weken geleden heb ik in een post al aangekondigd dat ik met een nieuw initiatief bezig was. Ik schrijf hands-on reviews van systeemcamera’s en de bijbehorende lenzen en doe dit samen met Foka Superstore uit Rotterdam. De website Spiegelloos.nl heb ik gisteren in een nieuw jasje gestoken en zal in deze post kort uitleggen wat er achter de site zit.

Lees meer