Fotozondag: Mooi blauw is niet lelijk …

9 aug 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Wie vaker op mijn site komt, ziet de Ypenburger plas wel vaker voorbij komen. Ook zaterdagavond ben ik toch nog even snel een zomer opname gaan maken tijdens het blauwe uur, dit keer vanaf de andere kant van de plas. Het valt op dat er steeds meer lichttorens aan gaan…

Flinke verzameling Ypenburg

Inmiddels heb ik een flinke verzameling foto’s uit Ypenburg. Binnenkort zal ik ze allemaal bundelen in een groot album en hier posten.

Woon jij ook in Ypenburg en trek je er wel eens op uit om foto’s te maken? Laat dan hieronder even een bericht achter, dan kunnen we wellicht wat kennis en ervaring uitwisselen of er met een groep op uit trekken. Is er iemand bekend met een fotoclub in de regio Den Haag? Let me know!

Mooi blauw is niet lelijk

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts