Fotoserie: het beste van februari 2015

14 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Ook deze maand weer alle beste foto’s bij elkaar in één artikel. Iedere maand ontwikkel ik de beste exemplaren in Lightroom en alle foto’s met 4 sterren halen het tot internet. In dit artikel de mooiste foto’s van februari 2015.

Best of februari 2015

Ik heb vorige maand in mijn artikel over januari al geschreven hoe weinig foto’s ik geschoten heb: dat geldt ook voor de maand februari. Met dit weer is het niet aantrekkelijk om erop uit te trekken. In de maanden januari en februari zijn er ook niet veel evenementen of uitjes gepland waarbij je nog wel eens verrassende foto’s kunt maken. Gelukkig komt het voorjaar eraan……er is nog hoop.

Enkele foto’s heb ik omgezet naar zwart-wit. Gek eigenlijk…..soms heb ik ineens zo’n zwart-wit moment. Dan ben ik ineens de afleiding door de kleuren zat en zet gemiddeld meer om naar zwart-wit. Hieronder de oogst van de maand februari.

De foto’s van februari 2015

 

Recente foto’s

2015-01 Januari

Mijn laatste foto’s kun je altijd bekijken op de “recent pagina“. Hier staan ook mijn Flickr en Instagram foto’s van de afgelopen tijd. Heb je nog tips voor evenementen om te fotograferen in maart, of heb je locatie tips? Laat het me dan even weten in een opmerking hieronder.

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts