Foto7daagse – dag7: Mijzelf

9 mrt 2014 | Fotografie | 0 Reacties

Foto7daagse - dag7 - Jezelf
Dit is artikel 7 van 7 uit de serie Foto7daagse 2014

laatste dag van de foto7daagse. Vanochtend kregen we van Mischa de volgende opdracht in de e-mail box:

Het is vandaag zondag, bij uitstek een dag om rust te houden en tijd voor jezelf. Geniet van de dag, maar wel met je camera dichtbij! Vandaag hou je de camera extra dichtbij, want de opdracht is: “Mijzelf”
Oeh, dat is altijd even wennen. Ik geef mijn cursisten ook wel eens de opdracht ‘zelfportret’ en dan krijg ik zeker niet alle handen op elkaar… Daarom iets meer uitwijkmogelijkheden, “mijzelf”. Je kan dus een echt (mij)zelfportret maken, maar ook iets fotograferen van jezelf. Iets waar je van houdt, of mooi vindt. Of een onderdeel van jezelf. Wees weer creatief op deze laatste dag van de foto7daagse, de laatste loodjes…

Mijn foto

Altijd weer een moeilijk onderwerp…..jezelf op de kiek zetten. Een Selfie? Of iets van jezelf? Uiteindelijk tijdens een bezoek aan de CPC lopers toch maar een selfie in de spiegeling van een glazen wand gemaakt. Je moet even zoeken, maar ik sta er wel op!

Foto7daagse - dag7 - Jezelf

Foto7daagse – dag7 – Jezelf

 

Opdrachten van eerdere dagen

Maandag 3 maart: “Ondersteboven
Dinsdag 4 maart: “Speelgoed
Woensdag 5 maart: “Drie
Donderdag 6 maart: “Vergeten
Vrijdag 7 maart: “Kleur”
Zaterdag 8 maart: “Lekker”

Het was, ondanks alle zieke dagen thuis, een leuke week om alle thema’s zo goed als mogelijk te vertalen naar een mooie foto. Ik heb inderdaad gemerkt dat je op deze manier veel actiever bezig bent met het onderwerp en de foto en heb er zelf een hoop plezier aan beleefd. Binnenkort zal hier nog een resume schrijven met al mijn ervaringen van de afgelopen week, maar voor nu: Mischa bedankt voor de organisatie!

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse – dag6: Lekker

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts