Foto7daagse – dag3: Drie

5 mrt 2014 | Fotografie | 0 Reacties

Foto7daagse - dag3 - Drie
Dit is artikel 3 van 7 uit de serie Foto7daagse 2014

Derde opdracht: “Drie”

Vandaag is de derde dag van de foto7daagse (#f7d). Vanochtend vroeg kregen ruim 3500 personen(!) een mail in de mailbox van Mischa de Muynck met daarin de volgende opdracht:

 

Het is woensdag, tijd voor dag 3 van de foto7daagse. Vandaag een opdracht die je goed kan uitvoeren, maar hoe ga je het deze keer aanpakken? De opdracht is geen 1, geen 2, maar….
“DRIE”
Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema “drie”. Waar zie je allemaal drie? Of een drie-eenheid, een halve 8, de helft van 6, de wortel van 9. Brons of juist een driehoek, een priemgetal, de regel van derden, een triootje. Nou ja, jullie hebben zoveel creativiteit dat je best wel een foto (of drie) kan maken. Maar let op hè, maar eentje (1) publiceren…

Mijn foto

Weer een dag de tijd gehad om na te denken over dit thema. In eerste instantie ben ik op zoek gegaan naar het cijfer 3, later naar drie onderwerpen in 1 foto en uiteindelijk iets gevonden bij het begrip 3. In onderstaande foto zie je de achterkant van een BMW-3, ook wel een “drie serie” of een “BMW 3 serie”. Leuk om zo weer een dag bezig te zijn met een ogenschijnlijk simpel thema. Op naar de donderdag!

Foto7daagse - dag3 - Drie

Foto7daagse – dag3 – Drie

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse – dag2: SpeelgoedFoto7daagse – dag4: Vergeten >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts