Foto7daagse – dag1: Ondersteboven

3 mrt 2014 | Fotografie | 0 Reacties

Foto7daagse dag1 Ondersteboven
Dit is artikel 1 van 7 uit de serie Foto7daagse 2014

Eerste opdracht: “Ondersteboven”

Vandaag is de eerste dag van de foto7daagse (#f7d). Vanochtend vroeg kregen ruim 2500 personen een mail in de mailbox van MIscha de Muynck met daarin de volgende opdracht:

“Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema ondersteboven. Dat kan je op verschillende manieren uitvoeren. De makkelijke manier is om je camera ondersteboven te houden (of in de nabewerking om te draaien). Is een foto nog interessant als je het onderwerp op een andere manier bekijkt?
Het is leuk om te kijken wat er gebeurt als je iets ondersteboven bekijkt. Of misschien ben je wel ergens ondersteboven van, dan zet je dat op de foto. Eigenlijk is er dus heel veel mogelijk om op de foto te zetten.

Wat ik zeker weet, we gaan vandaag de boel eens goed ondersteboven zetten met deze eerste foto7daagse opdracht.”

Mijn foto

Tsja, en toen begon vanochtend het brainstormen. Wel leuk om te constateren dat je direct gaat “scannen” in je omgeving waar je het thema “ondersteboven” terug vindt. Ga ik mijn camera ondersteboven houden? Ga ik op zoek naar tekst welke ondersteboven is geschreven? Het viel niet mee.

Uiteindelijk heb ik de site van de foto7daagse gefotografeerd op het moment dat de screen lock van de iPad wordt gehaald. Hieronder het resultaat.

Foto7daagse - dag1 - Ondersteboven

Foto7daagse – dag1 – Ondersteboven

Klik hier voor de foto’s van de overige dagen. Ik ben zeer benieuwd welke opdracht ik morgenvroeg in de mailbox zal aantreffen.

Navigeer binnen de serieFoto7daagse – dag2: Speelgoed >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts