Foto7daagse 2016 dag7 en laatste dag: Vrij

3 apr 2016 | Fotografie | 0 Reacties

Vandaag de zevende en laatste opdracht van de foto7daagse 2016 met als thema: “Vrij”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en dit jaar vanaf tweede paasdag is dit weer los gegaan. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking van de laatste dag: dag7.

De opdracht van dag 7: “Vrij”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de zevende opdracht van de 2016 editie in de mailbox:

De Foto7daagse duurt 7 dagen (jaja). En dus vandaag de laatste en zevende opdracht (als je de warming-up niet mee rekent). 7 dagen heb ik geprobeerd je anders te laten kijken naar de wereld om je heen. Een wereld waar volgens mij nog steeds het mooie boven het lelijke overheerst.

Gisteren was de opdracht de achterkant. En alhoewel de achterkant vaak minder mooi is dan de voorkant, hebben jullie met de foto’s laten zien hoe mooi de achterkant kan zijn.

Morgen krijg je nog een mail van me. Geen opdracht en ook niet om 6 uur ’s ochtends. Maar wel een mail met nazorg. Dat hebben jullie namelijk wel verdiend!

Je hebt gezien dat de wereld kleurig is, vanuit welk standpunt je ook kijkt. Dat slordig ook iets moois op kan leveren evenals de achterkant.

Vandaag dus de laatste opdracht. Een opdracht die in ieder geval voor mij een hele belangrijke symbolische waarde heeft.

De laatste opdracht van de Foto7daagse in 2016 is dan ook:

“Vrij”

Misschien vind je dit geen makkelijke opdracht, maar realiseer je, na deze opdracht krijg je van mij weer een jaar ‘vrij’ 🙂

Groetjes Mischa

Mijn uitwerking voor de zevende dag

Bij dit thema was het wel even zoeken en flink nadenken. Al wandelend naar het dorp, tijdens de eerste heerlijke voorjaarsdag van 2016, kwam ik deze vrije parkeerplaats tegen. Toch nog gelukt om een passende foto te vinden bij het thema, maar helaas geen knallend einde aan deze mooie week.

Al met al heb ik genoten van een week anders kijken, zoals de organisator dat noemt. Dit was inmiddels mijn derde editie van de Foto7daagse en als het aan mij ligt zullen er nog wel een paar volgen.

RAD-20160403-4030217.jpg

Mijn inzendingen van de hele week

(gaandeweg de week zullen hier alle foto’s verschijnen)

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2016 dag6: Achterkant

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts