Foto7daagse 2016 dag6: Achterkant

2 apr 2016 | Fotografie | 0 Reacties

Vandaag de zesde opdracht van de foto7daagse 2016 met als thema: “Achterkant”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en dit jaar vanaf tweede paasdag is dit weer los gegaan. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking van dag6.

De opdracht van dag 6: “Achterkant”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de zesde opdracht van de 2016 editie in de mailbox:

Niet iedereen had de 1 april grap van gisteren door. Ik kreeg dus veel mailtjes met steunbetuigingen. Toch bedankt dat jullie met me meeleven. Maar voor de mensen die de opdracht echt niet hebben gezien, als je mail van gisteren even verder doorleest, dan zie je de opdracht alsnog. Ik had niet verwacht dat ik ooit nog eens een 1 april grap uit kon halen met meer dan 5000 mensen 🙂

De opdracht van gisteren was dus slordig. En wat heb ik slordige zaken voorbij zien komen zeg. Gelukkig schreven de meeste mensen er bij dat het uitzonderlijk was of van de puberkinderen. Dat geeft weer hoop!

Maar wat gaat het snel, we zijn alweer op dag 6 van de Foto7daagse. En wat komen er leuke foto’s voorbij van alle opdrachten. Het is duidelijk dat de Foto7daagse heel veel mensen net even anders laat kijken. En na veel gesopte koelkasten, zijn er nu ook veel laatjes en schuurtjes opgeruimd…

Vandaag gaan we met de 6e opdracht van de Foto7daagse alweer anders kijken. Je gaat op zoek naar iets leuks, maar dan de andere kant.

Want de opdracht van vandaag is:

“Achterkant”

Ben benieuwd wat jullie deze keer weer op de foto gaan zetten, zullen heel wat achterkantjes worden 🙂

Groetjes Mischa

Mijn uitwerking voor de zesde dag

Het was eigenlijk de bedoeling om de achterkanten van alle neven en nichten te fotograferen, omdat we toch allemaal bijeen waren op een verjaardag. Helaas was er maar 1 bikkel die het aandurfde, dus heb ik uiteindelijk maar een iets gewilliger object gefotografeerd. Zie hier de ietwat stoffige achterkant van mijn Mac.

Achterkant

Mijn inzendingen van de hele week

(gaandeweg de week zullen hier alle foto’s verschijnen)

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2016 dag5: SlordigFoto7daagse 2016 dag7 en laatste dag: Vrij >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts