Dit is artikel 6 van 8 uit de serie Foto7daagse 2016

Vandaag de vijfde opdracht van de foto7daagse 2016 met als thema: “Slordig”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en dit jaar vanaf tweede paasdag is dit weer los gegaan. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking van dag5.

De opdracht van dag 5: “Slordig”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de vijfde opdracht van de 2016 editie in de mailbox:

VANDAAG GEEN OPDRACHT!

De Foto7daagse heeft zo’n impact op mijn leven gekregen dat ik het gewoon niet meer aan kan. De vele duizenden foto’s die voorbij komen kan ik niet bevatten. Ik ga vandaag gebruiken om bij te komen op een rustig plekje. Mobiel uit en even het hoofd leeg maken.

Sorry jongens en meisjes, ik trek het gewoon even niet meer…

Misschien morgen weer een opdracht?

1 april!

Natuurlijk is er vandaag een opdracht, de Foto7daagse duurt immers 7 dagen en vandaag is dag 5. Ik beloof je dit was mijn 1 april grap van vandaag. De rest van deze mail en de opdracht is bloedserieus!

Dag 5 van de Foto7daagse

Vrijdag, de dag voor het weekend, maar ook alweer de 5e opdracht-dag van deFoto7daagse.

De donderdag was een dag vol contrast. Jullie maken leuke foto’s van de thema’s, lekker creatief!

Vandaag gaan we naar een onderwerp waar we allemaal wel eens ‘last’ van hebben. De één misschien wat meer dan de ander. Vandaag kan je er gewoon voor uitkomen als je dat bent, want dan pas je gewoon goed in het thema. Ben je een opgeruimd persoon, dan weet je overigens ook hoe het tegenovergestelde is.

De opdracht van vandaag is:

“Slordig”

Ik ben erg benieuwd hoe jullie slordig uit gaan beelden, dat zal een rommeltje worden 🙂

Groetjes Mischa

Mijn uitwerking voor de vijfde dag

Ik trok iets te hard aan de deur van de koffie automaat, met als gevolgd dat de koffiebeker in 1000 stukjes uiteen spatte op de grond. Best wel slordig…..

RAD-20160401-4010079-Edit

Mijn inzendingen van de hele week

(gaandeweg de week zullen hier alle foto’s verschijnen)

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2016 dag4: ContrastFoto7daagse 2016 dag6: Achterkant >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om een e-mail te ontvangen als ik nieuwe artikelen op de website plaats. Je krijgt dan automatisch 's ochtend een e-mail in je mailbox.

Blijf op de hoogte

Je bent ingeschreven!