Foto7daagse 2016 dag3: Uit de koelkast

30 mrt 2016 | Fotografie | 0 Reacties

Vandaag de derde opdracht van de foto7daagse 2016 met als thema: “Uit de koekast”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en dit jaar vanaf tweede paasdag is dit weer los gegaan. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking van dag3.

De opdracht van dag 3: “Uit de koelkast”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de derde opdracht van de 2016 editie in de mailbox:

Alweer een goedemorgen Richard,

Wat is de wereld oranje! Heb je al gekeken hoe je beeldscherm oranje kleurt als je zoekt naar de foto’s van de Foto7daagse? Wauw, wauw, wauw! Het zag echt Oranje voor mijn ogen de hele dag 🙂

Verderop in deze mail zie je weer wat foto’s die mij opvielen. Ik zie natuurlijk niet alle foto’s, maar ik kan zeggen dat jullie lekker creatief zijn. Vandaag weer een hele andere opdracht. Eentje die je eigenlijk overal ook weer uit kan voeren. Veel mensen zijn aan de start van de Foto7daagse bang dat ze een foto niet kunnen maken. Maar eigenlijk kan je altijd een leuke foto maken. Dus ook weer vandaag

De opdracht van vandaag is:

“Uit de koelkast”

Wat is nu precies de bedoeling? Je maakt een foto met als thema “Uit de koelkast”. Vergeet je niet om de koelkast weer te sluiten als je klaar bent? En kijk even of het lichtje in de koelkast uit gaat als je hem sluit 🙂

Een koele opdracht, dus veel warmte toegewenst vandaag! Mischa

Mijn uitwerking voor de derde dag

Wat zou je nou met een koelkast kunnen doen? Iets uit de koelkast halen en daar een foto van maken? Of misschien een foto van een onderdeel van de koelkast?

Ineens had ik het. Toen ik een blikje drinken uit de koelkast wilde halen, omdat ik dorst had en achter de laptop nog wat werk wilde verzetten, viel mijn oog op het lipje van het blikje. Dat kwam omdat het blikje recht onder het lampje in de koelkast stond. Ik heb meteen mijn macro objectief op de camera geschroefd en deze opname uit de hand geschoten. Een blikje voordat hij “uit de koelkast” is genomen.

RAD-20160330-00736-Edit.jpg

Mijn inzendingen van de hele week

(gaandeweg de week zullen hier alle foto’s verschijnen)

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2016 dag2: OranjeFoto7daagse 2016 dag4: Contrast >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts