Foto7daagse 2015 dag 7 en laatste dag: Hier word ik blij van

22 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Dit is artikel 8 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de zevende en laatste opdracht van de foto7daagse met als thema: “Hier word ik blij van”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

De opdracht van dag 7: “Hier word ik blij van”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de zevende en laatste opdracht in de mailbox:

Goedemorgen weer Richard,

Het is duidelijk dat er aardig wat afgesport wordt in het weekend. Jullie maakte er weer mooie, ontroerende en leuke foto’s van.

Vandaag de laatste opdracht van de Foto7daagse, ik ga het nog missen, jij ook? De zondag is een dag die ik gebruik om even achteruit te kijken naar de afgelopen periode én naar de komende tijd. Niet alleen een dag om terug en vooruit te kijken, het is ook een dag van een iets lagere versnelling, een beetje genieten. Dat bij elkaar maakt dat ik denk het leuk is om een opdracht te geven die daarbij past. De opdracht is namelijk: “Hier word ik blij van”.

Laat het maar zien, wat is leuk, waar wordt je vrolijk van, wat doe je graag. Zorg dat je zelf een lach op je gezicht krijgt als je de foto maakt. Zorg ook dat wij dat snappen. We gaan de Foto7daagse afsluiten met een hele hoop geluk en pret!

De laatste dag van de Foto7daagse, wat nu?

Alles heeft een begin een een einde. Met een opwarmertje begonnen al veel mensen vorig weekend aan deze Foto7daagse. Met meer dan 4500 deelnemers is ook deze Foto7weekse weer een prachtieg reis geweest van verschillende foto’s. Zowel beginners als gevorderden dedemn hun bets om iets leuks te verzinnen bij de (som moeilijke) opdrachten. Wat een geweldige ervaring om de Foto7daagse te mogen organiseren. Jullie maakten ieder moment van de Foto7daagse tot een feest!

OOK VOLGEND JAAR IS ER WEER EEN FOTO7DAAGSE!

Want zeg nu eerlijk, dit is toch geweldig! Ik heb van heel veel mensen berichten gehad, dat ze weer aan het fotograferen zijn geslagen, dat ze echt anders zijn gaan kijken en dat ze dingen hebben gezien in hun directe omgeving die ze nog nooit opgevallen zijn. Laat dat nu net mijn doel van deze foto7daagse zijn. Missie geslaagd dus.

DUURT EEN JAAR WACHTEN JE TE LANG, DAN DOE JE NATUURLIJK MEE MET DE FOTO7WEEKSE!

Morgen krijg je nog een mail van me, soort van EHNF7D, Eerste Hulp Na Foto7Daagse. Ik laat je dan onder andere zien welke foto’s mij opvielen van vandaag, want dat hoort er ook bij. Maar je zal ook informatie krijgen over een leuke nieuw fotografie-project waar ik deze week mee bezig ben geweest. Hou je mail dus nog even in de gaten.

Oh ja, morgen komt de mail ietsje later, een beetje om af te kicken…

Groeten, Mischa

Mijn uitwerking voor de zevende en laatste dag

Vandaag stond in het teken van een lange fietsrit naar Rotterdam. Ook daar word ik blij van, maar had geen camera bij me om dat fenomeen vast te leggen. Na het fietsen zijn we samen nog even naar de winkels gewandeld bij ons in het dorp en liepen we langs de Ypenburger Plas. Wat een heerlijk weer was het vandaag…..

Windstil, de lente zon die door de bomen schijnt…….daar word ik vrolijk van!

De inzendingen van de week

De foto7daagse zit er voor 2015 weer op. Net zoals vorig jaar vond ik het leuk en iedere keer weer een uitdaging om aan de dag opdracht te kunnen voldoen. De achterliggende gedachte van Mischa is dat iedereen op een andere manier gaat kijken naar de wereld om hem/haar heen. Nou dat is gelukt……je komt de meest briljante foto’s tegen in de Facebook groep. Ik hoop dat er volgend jaar weer een editie is, want zoals ik al aangaf was het ook dit jaar weer leuk om mee te doen.

Achter deze links nog even het overzicht van 2014 en het overzicht van 2015. Tot volgend jaar!

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2015 dag 6: Sport

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts