Foto7daagse 2015 dag 6: Sport

21 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Dit is artikel 7 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de zesde opdracht van de foto7daagse met als thema: “Sport”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

De opdracht van dag 6: “Sport”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de zesde opdracht in de mailbox:

Hee hallo Richard,

Die opdracht van gisteren was niet makkelijk. Veel mensen hebben echt lopen zoeken naar iets met een 5 of iets dat uit 5 onderdelen bestond. Dat is goed, goed om je heen zoeken maakt dat je zaken gaat zien die misschien anders niet gezien had. High Five dus voor jullie! Het is weekend, dus voor de meeste mensen iets meer tijd beschikbaar voor de hobby’s. Bij uitstek een dag om te gaan fotograferen, te sporten, boodschapjes te doen en lekker te gaan koken. Maar de zaterdag is ook de dag van de 6e opdracht van de Foto7daagse, en die is namelijk: “Sport”

De velden stromen weer vol met voetballertjes, mooi weer om te gaan wandelen, rennen en fietsen. Voldoende gelegenheid om daar dus een fotootje van te maken, laat zien hoe sportief je bent! Sportieve foto gemaakt? Deel hem met ons!

Morgen krijg je de laatste opdracht van deze Foto7daagse. Helemaal klaar zijn we dan nog niet, want maandag krijg je nog een mail van me. Eerste Hulp Na Foto7daagse zeg maar.

Fijn weekend en tot morgen, Mischa

Mijn uitwerking voor de zesde dag

De foto van vandaag heeft alles te maken met een voor mij nieuwe sport. Ik ben nog niet heel erg lang bezig met deze sport en vraag me af of jullie aan de hand van de foto kunnen raden om welke sport het gaat?

De inzendingen van de week

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2015 dag 5: VijfFoto7daagse 2015 dag 7 en laatste dag: Hier word ik blij van >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts