Foto7daagse 2015 dag 5: Vijf

21 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Dit is artikel 6 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de vijfde opdracht van de foto7daagse met als thema: “Vijf”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

De opdracht van dag 5: “Vijf”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de vijfde opdracht in de mailbox:

Goedemorgen Richard,

Wat leuk om te zien waar jullie gisteren allemaal waren. Veel verschillende interpretaties van het thema weer. Dat is zo leuk om te zien bij dit soort opdrachten. Als ik de 7 opdrachten van de Foto7daagse verzin kan ik echt niet bedenken wart jullie er vervolgens allemaal mee gaan doen. Voor mij zijn het allemaal weer kadootjes 🙂 Tijd voor een nieuwe opdracht, de vijfde opdracht van de Foto7daagse. De opdracht is dan ook: “Vijf”

ja, je leest het goed, vijf. Daar moet toch wel wat mee te doen zijn op deze 5e dag van de Foto7daagse. Kijk weer goed om je heen vandaag en verwonder je over de hoeveelheid foto’s die je kan maken van iets simpels als een vijf. Heb je deze vijfde foto gemaakt? Deel hem met ons!

Oh ja, het is vandaag zonsverduistering. Dat is mooi om mee te maken, maar pas op. Ga zeker niet door je camera naar de zon kijken zonder bescherming!!!

Tot morgen weer, Mischa

De inzendingen van de week

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2015 dag 4: Hier ben ikFoto7daagse 2015 dag 6: Sport >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts