Foto7daagse 2015 dag 4: Hier ben ik

19 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Dit is artikel 5 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de vierde opdracht van de foto7daagse met als thema: “Hier ben ik”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

De opdracht van dag 4: “Hier ben ik”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de vierde opdracht in de mailbox:

Goedemorgen Richard,

De straat was gisteren de plek om te fotograferen, dat was wel duidelijk. Ondanks dat de dag voor veel mensen wat mistig begon kon bijna iedereen de straat op. Maar dat dat niet zonder gevaar was zie je verderop in deze mail. Vandaag zijn we alweer over de helft van de Foto7daagse, wat gaat het toch snel! Tijd om de laatste helft goed vast te pakken, toch? Het thema van donderdag is namelijk……”Hier ben ik”

Als fotograaf ben ik van nature erg nieuwsgierig. Nieuwsgierig wat je allemaal doet, waar je mee bezig bent en waar je bent. Vandaag mag je aan iedereen laten zien waar je bent. Hoe je dat doet? met behulp van een foto natuurlijk weer 🙂 Het hoeft geen selfie te zijn (maar dat mag natuurlijk wel)

Waar ben je dan? laat het ons zien! Heb je de foto gemaakt? Vandaag laat je zien waar je bent!

Tot morgen weer, Mischa

Mijn uitwerking van vandaag

Als je meedoet aan de foto7daagse, dan ken je waarschijnlijk het fenomeen wel. ’s Ochtends kijk je meteen in de mailbox om te checken wat de opdracht voor de dag is. Vervolgens loopt je er een paar uur mee rond en weet je absoluut niet wat je moet gaan fotograferen. Voordat je het weet vliegt de dag voorbij (er moet ook gewerkt worden heh) en ben je weer onderweg naar huis.

Ik heb eigenlijk alleen maar op de terugweg van het werk even snel op de parkeerplaats kunnen stoppen om een foto te maken. “Hier ben ik”…..althans…..daar was ik (even).

De inzendingen van de week

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2015 dag 3: Op straatFoto7daagse 2015 dag 5: Vijf >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts