Foto7daagse 2015 dag 3: Op straat

18 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Dit is artikel 4 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de derde opdracht van de foto7daagse met als thema: “Op straat”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

De opdracht van dag 3: “Op straat”

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de derde opdracht in de mailbox:

Goedemorgen Richard,

Heel veel foto’s met kleine dingen heb ik gisteren gezien. Wat een feest weer! Verderop zie je weer wat foto’s die mij opvielen. Vandaag gaan we weer andere foto’s maken, en ik heb een plek in gedachte waar je die foto gaat maken…Het thema van woensdag is namelijk……”Op straat”

Ok, op straat dus. Je kan van alles fotograferen op straat, denk er maar eens over na. Verderop in deze mail nog wat tips over het maken van foto’s, wellicht zit er een goede tip voor je bij voor de opdracht van vandaag. Hou je ogen open en verwonder je over het moois, leuks en bijzonders je allemaal kan zien om je heen. Heb je de foto gemaakt? Dan laat je hem weer zien op Facebook, Twitter, Instagram, google+ etc etc. De straat is vandaag het thema waarmee we onze omgeving verrassen.

Tot morgen, Mischa

Mijn uitwerking van vandaag

Vandaag had ik niet zoveel tijd om aan de opdracht te werken. Ik moet eerlijk toegeven dat de inspiratie ook ver te zoeken was. Aangezien ik laat thuis was, was het al bijna te donker om nog mooie straatfoto’s te maken. Na het eten toch maar even op de fiets geklommen om in Den Haag (Ypenburg) het straatbeeld vast te leggen.

Het viel me op dat zelfs in de Den Haag het ’s avonds erg rustig is op straat.

De inzendingen van de week

 

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2015 dag 2: KleinFoto7daagse 2015 dag 4: Hier ben ik >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts