Foto7daagse 2015 dag 2: Klein

17 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Dit is artikel 3 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de tweede opdracht van de foto7daagse met als thema: “klein”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

De opdracht van dag 2

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de tweede opdracht in de mailbox:

Goedemorgen Richard,

Gisteren hebben duizenden mensen gefotografeerd met hetzelfde thema, hoe vet is dat? Overal waar je keek was kleur te zien, super! Verderop in deze mail zie je wat kleurige foto’s die mij gisteren zijn opgevallen. Vandaag gaan we weer foto’s maken en onze omgeving verrassen, maar natuurlijk met een ander thema. Het thema van de dinsdag is …… “Klein”

Mini, wat minder groot, miezerig, pietepeuterig, jong en nog veel meer synoniemen. Maar allemaal klein. Net als gisteren ga je weer op zoek, maar deze keer naar iets kleins, of je fotografeert klein of wat dan ook. Hou je ogen open en kijk om je heen wat een leuke foto zou kunnen zijn. Heb je de foto? Dan laat je hem weer zien, al die kleintjes worden dan vanzelf weer een grote 🙂

Tot morgen weer, Mischa

Mijn uitwerking van vandaag

Uiteindelijk werd het niet een zoektocht naar een klein voorwerp, maar meer naar de term “Klein”. Langs de A4 naar Amsterdam zit een grote Mini dealer met allerlei modellen en allerlei reclame uitingen van het merk. Klein is mini en mini is klein toch? Het idee was geboren. Zie hieronder mijn uitwerking van het thema van de dag. Uiteindelijk was het moeilijk kiezen welke foto het uiteindelijk ging halen tot inzending. De foto met de mini die aan de gevel hangt (zie bovenaan het artikel) heeft het uiteindelijk gered tot mijn favoriet. Hieronder ook nog de andere kandidaten.

Voor de volledigheid hierbij ook nog een link naar de foto’s van vorig jaar en het album van alle foto’s van de editie 2015.

De inzendingen van de week

Navigeer binnen de serie<< Foto7daagse 2015 dag 1: KleurigFoto7daagse 2015 dag 3: Op straat >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts