Foto7daagse 2015 dag 1: Kleurig

16 mrt 2015 | Fotografie | 0 Reacties

Foto7daagse dag1: Kleurig
Dit is artikel 2 van 8 uit de serie Foto7daagse 2015

Vandaag de eerste opdracht van de foto7daagse met als thema: “kleurig”. In een eerdere post heb ik aangegeven wat de foto7daagse is. Vorig jaar heb ik ook meegedaan en vanaf 16 maart dit jaar gaat het weer los. Zie hier de opdracht en mijn uitwerking.

Vanochtend rond de klok van 6 uur viel de eerste opdracht in de mailbox:

Goedemorgen Richard,

Ook zo’n zin in de Foto7daagse? We zijn eindelijk van start gegaan. De komende 7 dagen krijg je iedere ochtend een mail van me met iedere keer een andere opdracht. Dus, vandaag de eerste opdracht en die is……”Kleurig”

Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema “kleurig”. De wereld zit vol met kleuren, ben benieuwd wat je allemaal gaat zien dat erg “kleurig” is. Vandaag gaan we onze omgeving laten zien hoe kleurig het leven is en dat je dat met gemak vast kan leggen. Succes en tot morgen!

Groeten, Mischa

De foto van de kano’s heb ik snel even gemaakt toen ik vanuit werk naar de auto liep. Per toeval zag ik uit mijn ooghoek bij de bekende kano verhuurder in Utrecht dat hij wel heel veel kleurrijke kano’s op de kant had liggen.

Voor de volledigheid hierbij ook nog een link naar de foto’s van vorig jaar en het album van alle foto’s van de editie 2015.

 

Navigeer binnen de serie<< De foto7daagse 2015 gaat 16 maart van start!Foto7daagse 2015 dag 2: Klein >>

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts