En wat is er met je fotoblog gebeurd Richard?

7 sep 2016 | Fotografie | 0 Reacties

En dan ineens zie je dat je laatste bericht van 17 april 2016 is en een snelle rekensom leert dat dat bijna vijf maanden geleden is. Je weet dat je tegen alle regels van het internet bezig bent, want tegenwoordig is content king! En je moet er dan ook voor zorgen dat er een continue stroom van content komt, anders verlies je je lezers zegt men. Nou “verloren lezers”….hier een hele korte uitleg waarom het zo stil is en ik doe er meteen ook maar een paar recente foto’s bij.

De focus lag even ergens anders

De laatste maanden hebben in het reken gestaan van andere zaken dan mijn eigen fotoblog. Ik noem er een paar: de geboorte van mijn dochter, de geboorte van mijn dochter én de geboorte van mijn dochter 🙂 Je begrijpt…..dit heeft nogal impact. Daarnaast heb ik ook behoorlijk wat tijd en energie in de reviews van camera’s en lenzen gestoken en heb daarover verschillende posts geschreven op mijn andere website spiegelloos.nl. Wat te denken van het Fujinon kanon, de XF16-55mm F/2.8 of de review van een hele mooie reis compact, de Sony RX100IV. RAD-20160902-1030176-HDR-bewerkt-bewerkt Maar natuurlijk ben ik nog steeds druk aan het fotograferen, experimenteren met WordPress (er is een nieuw thema uit van Elegant Themes en deze site draait al op de laatste versie 3.0!!) en sociale media. De laatste tijd ben ik wat actiever op Facebook, Instagram en Twitter met zowel mijn persoonlijke account als het account van Spiegelloos. Maar zoals ik al zei ben ik gewoon lekker aan het fotograferen en een paar resultaten van de afgelopen maanden zie je hieronder. Op de pagina “Recent” vind je een automatische update van mijn laatste werk. Klik anders even hier. Ik zal de nieuwe foto’s niet alleen op de sociale kanalen delen, maar ook weer hier op mijn fotoblog toevoegen, zodat er een continue stroom aan nieuw materiaal voorbij komt……want content is nog steeds king 😉 Heb je jezelf al toegevoegd aan de nieuwsbrief? Dan krijg je automatisch een mail als ik nieuwe items upload. Onderaan deze pagina vind je het formulier. Wel doen heh? Hoe meer volgers, hoe meer vreugd.

RAD-20160717-1010314-HDR-Edit

honfleur-haven

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts