De foto7daagse #f7d

23 feb 2014 | Fotografie | 0 Reacties

foto7daagse.nl

Vanaf 3 maart doe ik mee aan de foto 7 daagse (#f7d) die georganiseerd wordt door Mischa de Muynck. Enkele weken geleden heb ik me hiervoor ingeschreven op de website en ben benieuwd wat de opdrachten zullen zijn. Op de website valt te lezen dat er gedurende 7 dagen opdrachten in de mailbox komen, waarmee je aan de slag kunt.

Al bijna 2000 inschrijvingen!

Op het moment van schrijven van dit blog item zijn er bijna 2000 inschrijvingen binnengekomen, aldus Mischa via Facebook en twitter. Het is de bedoeling om iedere dag met je camera op stap te gaan met de opdracht in je achterhoofd. Mischa heeft aangegeven dat de opdrachten vrij gemakkelijk te maken zijn in huis, op het werk of rond school. Alle foto’s van de 2000 deelnemers (dat zijn er dus 2000 per dag!) worden geplaatst op de bekende social media sites met #f7d als hashtag. Wellicht dat Mischa nog met een verzamelsite komt, of  met een andere verzamel actie. Ik zal mijn foto’s hier op mijn eigen blog uploaden en delen op Google+ en Facebook. Ik ben uiteraard wel erg nieuwsgierig naar de opdrachten en de 2000 resultaten van de andere fotografen.

Update: zie hier de opdrachten en de resultaten van de foto7daagse.

0 Reacties

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dit is waarom mijn blog een andere wending krijgt - Richard Dijkstra - […] een foto opdracht krijgt en jouw eigen foto kunt delen met de rest van de deelnemers. Lees in een…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts