Blockchain: het zal voor mij een lange reis worden….

26 dec 2017 | blockchain | 0 Reacties

Blockchain: het zal voor mij een lange reis worden….

Het was al zo vaak in het nieuws geweest: de Bitcoin en zijn grilige koers. Het gebeurde mij te vaak de laatste maanden dat ik 3x knipperde met mijn ogen en de koers weer veranderd was. Of de Bitcoin weer voor de zoveelste keer positief of negatief in het nieuws was. Dat was voor mij dé aanleiding om mij erin te gaan verdiepen. Ik neem mijn lezers van dit blog mee in mijn reis:

“De blockchain kun je niet meer onderuit”

Waarom? Op basis van wat ik heb gelezen moet ik al de voorzichtige conclusie trekken dat de blockchain en al haar toepassingen MEGA gaan worden voor ieder individu, bedrijf of overheidsinstantie in onze samenleving.

En natuurlijk ben ik voor mijn reis begonnen bij Google, maar ik kan me niet meer herinneren wat de exacte zoekterm was. En toen ik op de bewuste zaterdag 16 december begonnen ben met lezen kon ik maar moeilijk stoppen. Wat is die blockchain, cryptocurrency, exchange wereld groot zeg! (Ik kom later natuurlijk uitgebreid terug op alle termen als ik zelf ook ontdekt heb wat ze allemaal betekenen ?). Het heeft mij de eerste dagen dan ook flink wat leestijd gekost om een eerste stap te kunnen maken in deze wereld.

Maar waar begin je je zoektocht dan hoor ik je denken. Wat is het uberhaupt allemaal? Welke bronnen kun je vertrouwen op het grote, boze internet? Ik heb werkelijk geen enkel idee, maar ik zal alles wat ik tegenkom met je delen.

Mijn zoektocht naar de blockchain

Ik ga je de komende tijd meenemen in mijn grote zoektocht naar het nut en de noodzaak van deze nieuwe technologie. Ik lees graag en veel, en ben gek op het uitdiepen van nieuwe technieken, gadgets en trends. Ik weet nog niet precies hoe deze blogs vorm gaan krijgen, maar ik weet wel dat ik gevangen ben door de vele mogelijkheden van toepassing van de blockchain en dat ik daar graag veel over wil lezen en schrijven.

Als jij op de hoogte wilt blijven van mijn zoektocht, raad ik je aan om hieronder je e-mail adres achter te laten. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuw item post op mijn website.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang automatisch mail als er een update is.

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts